O nas

Vila Prešeren

iz 19. stoletja

Vila Prešeren leži pod grajsko pečino tik ob bregu Blejskega jezera. Obiskovalce, željne užitkov, navdušuje z bogatim izborom dišečih kav, mamljivih slaščic, vrhunskih vin, najboljših šampanjcev, prefinjenih cigar, modnih koktajlov in izbranih jedi, s katerimi vam v lepem vremenu postrežemo na sončni terasi s pogledom na jezero. V Vili Prešeren, ki spada med tradicionalne blejske vile 19. stoletja, so tudi dva butična apartmaja in šest modnih sob.

Nastanitve

Ponudbo Vile Prešeren dopolnjuje osem udobnih, modno opremljenih hotelskih sob, od tega štiri enoposteljne, dve dvoposteljni in dve suiti z ločeno spalnico, dnevnim prostorom in balkonom. Vse sobe imajo kabelsko televizijo, telefon, minibar in kopalnico s prho.


Gostom postrežemo z zajtrkom v kavarni Vile Prešeren, na željo pa jim ponudimo tudi penzionsko večerjo.

Restavracija

Poudarek v ponudbi restavracije à la carte Vile Prešeren je na sodobni, lahki kulinariki s pridihom Sredozemlja. Izbirate lahko med široko ponudbo solatnih krožnikov, rižot, testenin, morskih in mesnih jedi, jedi z žara ter lahkih sladic, ki jih združujemo z vrhunskimi vini iz najboljših domačih in tujih vinskih kleti. Z dobrotami iz naše kuhinje vam prijazno in strokovno postrežemo v modnem ambientu Vile Prešeren, na njeni čudoviti terasi s pogledom na jezero, po želji pa tudi na tradicionalni blejski pletni, ki je privezana na pomol nasproti vile.

Nastanitve

V Hotelu Vila Prešeren organiziramo tudi skupinska druženja za najrazličnejše priložnosti. Ob lepem vremenu lahko najamete del naše terase za koktajl zabavo, eleganten žar ali poročno pogostitev. Medtem ko kosila in večerje lahko organizirate tudi v sodobnem notranjem ambientu vile.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens